joi, 30 septembrie 2010

post optimist

mi-e frig si mi-e dor de tine
m-am saturat, m-am plictisit sa ma gandesc la tine. nu mai vreau si gata
dar.. cum sa fac sa opresc acest lucru? poate ma repet in toate post-urile cu aceleasi probleme, chestii. dar , asta e , si asta simt in aceasta perioada. O ultima data as mai vrea sa te vad, mai am niste socoteli neincheiate.. dupa poti sa pleci.. dar nu ma uita.
Pastreaza amintirile noastre minunate, dar nu-ti fie teama sa-ti faci altele noi..
da, chiar sunt amintiri minunate. dar in curand vor fi amintiri vagi, a timpului petrecut impreuna, si niciunul nu-si va mai aminti cu acelasi sentiment in suflet. o sa fie ceva de genu " aha, da,da . imi amintesc. a fost dragut" , nu ca acum.. cand amintirile,atingerile,saruturile,tot.. inca sunt vii in sufeltul si in inima mea - nu si in a ta, desigur. dar.. tot ce-mi ramane acum e sa lupt. sau daca asta nu mai merge, tot ce mi-a ramas cu adevarat e sa sper. SPERANTA. o chestie nasola pe care toti o cred pierduta. dar eu cred cu tarie ca speranta ultima moare, desi da semne clare ca nu este asa. nu stiu, nu vreau sa fiu o persoana pesimista, ci din contra. dar tot ma face sa devin o persoana prea putin optimista. dar , ce sa-i faci?! o sa trecem si peste asta. VISUL. vis, vise. visul este cel mai stupid lucru pe care-l stiu. visezi. si ce? stii ca nu se va intampla niciodata, helau, secolu' 21, nu mai suntem in basme sau povesti. deci , faza e ca toata lumea spune ca "viseaza" . viseaza la figurat, nu la propriu, majoritatea dintre voi, asta stim cu totii, clar? " visez ca el/ea sa fie cu mine", "visez ca o sa putem fii iar impreuna". Nu. NU. nu, si iar NU. Dar, daca ajungi sa visezi la propriu, se schimba tot. daca in suflet te apasa aceeasi neliniste apasatoare timp de mult timp, DA! asta e! Asta-i un post cat se poate de optimist dupa parerea mea. POST OPTIMIST? da. se poate, dupa toate posturile de pana acum, da asta e un post optimist.
mi-e dor! mi-e dor de tine, de mare, de anglia, de munte, de rasarit, de apus, de prieteni vechi, de iubire, de voltaj, de dragoste, de iubire iar, de tine. de tot..

scuzati-mi post-ul optimist

Un comentariu: