luni, 5 aprilie 2010

pisicutaa :]




Hei thereeee ;;)
Astazi scriu despre ea. Ne cunoastem de anul trecut.. ne-am cunoscut dintr-o simpla intamplare. Eram in poli, iar ea era la bancutza dintre boscheti, treceam pe acolo, si am intrebat-o ceva [ nu conteaza ce ]. Asa, ne-am bagat id-urile in lista si am inceput sa vorbim.. Pana anul asta [ scolar ] nu eram BF, dar incet, incet ne-am apropiat. Ea este cea care de cate ori am probleme in dragoste imi da sfaturi de-ale ei smechere, si de fiecare data imi da cate un exemplu ce facea cu Fane.
Asa, cu ea rad pana ma doare burtaa, ea sta cu mine la orele de sport , mersi, love you a lott.
Ea este mereu acolo, si are un sfat bun. Ea imi spunea sa nu-mi pese de fitele lu Iuli, sa nu-l bag in seama ca tot un fraier e. Si avea maare dreptate.. Tot cu ea, vorbesc ORE INTREGI pe mess, acum ma intelege si pe mine cum e sa stau atata timp pe telefon :">. Sper sa nu ma mai puna sa scriu pana nu mai pot o poveste luunga cand sunt pe telefon, i-am mai spus-o :">. Aa. da , cu ea am stat in banca la olimpiadaaa :x, am fost in Afi , cand ne-a dus tata, trust me , el nu e asa de treaba cum il crezi. Pana si ei i-am spus toate fanteziile lu Sebi :)))). Acum cateva zile ne-am cam distantat .Dar ce credeti?Puteam rezista una fara alta? am ajuns la sentimentt, grr.
Noi doua suntem "alea mici" care cand iesim cu Andreea stam in spate, linistite, vorbind de-ale noastre. Eu nu pot spune nici in gluma ca e Emo, pentru ca o cunosc si stiu prea bine ca nu prea e asa. Ea este cea care m-a incurajat si, desi faceam ceva gresit, imi spunea ca nu-i place dar sigur, ma sustinea, si pentru asta o iubesc atat de mult. Stie sa pastreze secrete. Si, scuze daca nu prea iti fac pe plac la scoala, adica , sa stam impreuna in pauze, vezi tu, cred ca ti-ai dat deja seama, sunt putin impulsiva, daca acesta este cuvantul potrivit.:)) imi place sa alerg peste tot, pe cand tu, hai suus la scari. PROMISE ca, daca ma iei la barile alea vin.
Love you a lott, PISICUTZA :x [ am scris cu verde, sper ca ai observat. ]

Un comentariu: