miercuri, 6 octombrie 2010

te iubesc







Ediii, a venit timpul sa scriu si despre el pe blog. il iubesc
Ne stim de vreo' 11 ani asa, am mancat cot la cot la gradinita, am dormit in acelasi pat tot acolo. chiar ne iubeam pe vremuri .
Asa, dupa urmeaza clasa 1. Iee, sunt cu edi in clasa. sha la la . dupa urmeaza cativa ani in care nu ne-am suportat. print-a 4a ne-am combinat , eram bo$$i pe vremea aia. melodia noastra era Smiley- in lipsa mea. eram copilasi ma.. dupa clasa a5a, azi ne certam, maine ne impacam si tot asa. intr-a 6a.. a venit olingheru cu porecla de "electrizat" sii.. de atunci am inceput sa ne intelegem mai bine.. doar eram in crestere! . Asa, clasa a7a. deja, era altceva!.. eram mai maturi putin, incepusem sa ne intelegem din ce in ce mai bine.
Vara anului 2010. punctul culminant.. am stat impreuna toata vara afara, ne-am inteles cel mai bine si il iubeam. Clasa a8a. micutul meu biscuitel s-a indragostit, s-a maturizat si il iubesc mai mult decat trebuie. nu o sa te uit niciodata, it's a promise, beibe. Acum.. dupa 11 ani ma gandesc cu groaza la perioada liceului. Cand nu o sa mai fie cu mine. Evident, o sa ne mai vedem pe afara.. si asa. Dar nu o sa-mi fie usor, si nici lui. Ne-am obisnuit unul cu altul.. sunt atatia ani totusi.. ne desparteau doar vacantele, si nici alea nu prea. Cu cine o sa mai rad eu de acum in colo, cu cine o sa ma mai injur, cu cine o sa mai fac eu misto de cocalarii de la noi din clasa.. cu cine? Prietenele vin, si pleaca. Dar el este singurul care a fost mereu acolo pentru mine. si singurul care ma cunoaste cu adevarat.. Gandeste-te. 11 ani zi de zi, cu el. O sa mi se rupa sufletul la sfarsitu clasei a 8a.. cand.. o sa trebuiasca sa.. nu, e prea devreme pentru asta.
Puiu meu , ma. O sa ma omoare pentru poza aiaaa. dar e atat de dragut si ahh

Te iuuuubesc multt, cel mai mult :x

Ieduut :x: DECE POZA CU AGRAFA?
Anna :): PENTRU CA ESTI
Anna :): DRAAAAGUTxx:
Ieduut :x: stiu
Ieduut :x: orice gay
Ieduut :x: m'ar considera dragut
Ieduut :x: si disponibil
Anna :): =)))))))))

4 comentarii: