vineri, 15 octombrie 2010

your love..

O veche poveste de iubire..veche
Ea cauta sa se razbune, de fapt nu stiu daca cuvantul "razbunare" e corect. Tot ce stiu e ca ea l-a ales pe el doar pentru a-si satisface o dorinta. nu, nici asa. pentru a arata ca ei nu-i pasa ca cel pe care il iubea nu era alaturi de ea.. El arata bine, era blond si avea toate calitatile pentru a fi partenerul perfect. Tin sa precizez ca totul s-a intamplat undeva prin 2009. Deci nu incepeti cu presupuneri..
S-a intaplat, un vis, o dorinta. S-a intamplat. Erau impreuna si totul parea sa nu mai conteze pentru cei doi.. Pereche ideala. asta erau si isi spuneau "te iubesc" si toate cuvintele alea siropoase pe care le stiti cu totii. Doar dupa cateva zile.. Si.. s-au intors. El o iubea, dar nici asta nu stiu sigur. Stiu doar ca ea nu-l iubea. Nu-l iubea deloc. Ea a ramas cu gandul tot la iubirea ei. Mare greseala..
S-au despartit. S-a terminat. O vreme nu au mai vorbit.. deloc. Ea si-a gasit alinarea in firmiturile pe care "iubirea" ei le arunca.. cateodata. Dar mai tarziu, a pus piciorul in prag si l-a uitat.
A venit si momentul cand i s-a facut dor de cel pe care il parasise cu destul timp inainte.. Si a inceput sa-l caute, sa-l caute, si tot asa.. Nimic. Semne clare ca tot s-a terminat. Si ea in momentul de fata.. a inceput sa simta ceva pentru el.. si o doare. Stiind ca , candva era doar al ei, in schimbul iubirii.. si acum ... so, his love was for free, but she was a stupid little girl.. love you

nu luati in seama postul asta, e ceva aiurea. va multumesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu